PET Palack Program

2015.01.24 10:32

Kedves Kiss Zoltánné!

 

Az alábbiakban  röviden tájékoztatom a Greenpet Nonprofit Kft. közösségi szolgálati programjáról.

Mellékletben küldöm a program részletesebb leírását, és a szerződéstervezetet.

Az alábbiakban leírt program az Oktatási Államtitkárság jóváhagyásával működik. Célunk az volt, hogy olyan közösségi szolgálati modult fejlesszünk ki, amelynek működtetése egyszerű, az iskolákra - minimális koordináción kívül – semmilyen plusz terhet nem ró.

A tanulók - szülői nyilatkozat ellenében - hazavihetnek egy-egy készüléket, egy-egy hétre. A készülékhez kapnak 120 db zsugorítmány – azaz két órányi közösségi szolgálat elismerésére alkalmas mennyiség – szállítására alkalmas zsákot.  A teli zsákokat a tanulók a postahivatalokban adhatják fel a GREENPET Nonprofit Kft. költségére.

A beérkezett zsákok tartalmát megszámláljuk, ez alapján tanulónkénti nyilvántartást vezetünk a teljesítésekről, amelynek alakulását osztályra és névre bontva rendszeresen megküldjük az iskolának.

 

60 db palack zsugorításával és leadásával egy óra közösségi szolgálatot lehet elismertetni.

A programhoz csatlakozó tanulók a GREENPET rendszer közösségi szolgálati moduljában minimum három órányi kötelezettséget kell, hogy teljesítsenek.

Az Önök feladata, hogy meghatározzák a szükséges - kihelyezendő - készülékek számát, (osztályonként 1 db) és az osztályokban kijelöljék azt a tanulót, aki a jövőben cégünkkel tartja  a kapcsolatot.( Egyszerű nyilvántartást vezet, részletesen a mellékletben olvasható)

Annak a tanulónak, aki ezeket a feladatokat ellátja, a közösségi szolgálati kötelezettségéből maximum hat órányi teljesítést lehet elismertetni.

 

GREENPET Nonprofit Kft.
2422 Mezőfalva Páskom rét 1.
Telefon: 25/506-842
Fax:      25/506-843